Weissbriach, Uge 7, Østrig

Weissbriach, Uge 7, Østrig

Uge 7

9. – 18. februar 2018

Skiløb i Nassfeld for hele familien på den italienske grænse

Vi har igen i år fået pladser i uge 7 på vores stamhotel Gasthoff Brunnwirt i Weissbriach i Kärnten.

Vi skal igen i denne sæson besøge vores stamhotel i Weissbriach, Gasthof Brunnwirt hos familien Sattlegger med sønnen Michael i spidsen. Her vil vi opleve den helt specielle service sammen med et dejligt østrigsk landkøkken, hvorfra der serveres halvpension. På hotellet er der desuden et nyere wellnessområde med sauna, dampbad, infrarødkabine og afslapningsrum. Der er god mulighed for afterski i opholdstuen, en enkelt eftermiddag bydes der på afterski på hotellets terrasse hvilket plejer at være vældig hyggeligt med musik og god stemning. 2 aftener bydes der op til buffet i hotellets køkken og man går aldrig sulten i seng på Gasthof Brunnwirt.

Vi skal stå på ski i det 120 km store område, som hedder Nassfeld og ligger i Karnische Skiregion i delstaten Kärnten lige på grænsen til Italien. Der er både sorte, røde og blå pister så der skulle være noget for både nybegynderen og eksperten.  www.skiarena.at/

Der er hver dag en køretur på ca. 20 min fra Weissbriach til Nassfeld hvorfor vi har vores egen bus til rådighed under hele turen. Busturen er desuden et godt samlingspunkt både morgen og aften.

Indkvartering vil ske i dobbeltværelser. Der er enkelte familierum/lejligheder og eneværelser til rådighed. Der er en merpris på eneværelser på DKK 400,00. Alle værelserne er pænt møbleret og har naturligvis dusch/bad, WC og TV. Enkelte værelser er på nabohotellet, men alle spiser sammen både morgen og aften.

Skiskole er inkl. i rejsens pris for 5 dage med halvdagsundervisning. Børn skal være mindst 7 år og kunne klare sig på et skihold. Der kan ikke garanteres dansk skiskole på alle niveauer.

Udrejse

Afrejse fredag d. 9. februar 2018 kl. ca. 18.30 fra Slagelse Busterminal med ankomst til Weissbriach sidst på eftermiddagen lørdag.

Afgang fra Weissbriach lørdag aften d. 17. februar med hjemkomst søndag d. 18. februar 2018 omkring middag.

• Voksen født 1953 – 1998               DKK 6.600,-
  • Ungdom født mellem 1999-2002    DKK 6.300,-
  • Seniorer født før 1952 DKK 6.300,-
  • Børn født mellem 2003-2011          DKK 5.250,-

Inkluderet i prisen er

• Transport i røgfri bus
  • Ophold i dobbeltværelse med ½ pension
  • 5 dage med skiskole
  • 7-dages liftkort til hele Skiregion Kärnten.

Det tilrådes hurtig tilmelding da vi kun råder over et begrænset antal pladser.

• Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at besvare spørgsmål om, bus/kørselv, skiskole, værelseskammerat(er), ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
  • Tilmeldingen er først gennemført når depositumsbetalingen har fundet sted.
  • Sidste frist for tilmelding er 15. januar 2018.

Lars Jensen
Tlf: +45 2880 0200
E-mail:  lars.jensen@dadlnet.dk

15. januar 2018 kl. 23:59