Winterberg, Uge 10, Tyskland

In der Renau 1, 59955 Winterberg, Tyskland
Winterberg, Uge 10, Tyskland

Uge 10 - Torsdag d. 8. marts til søndag d. 11. marts 2018

Tur for begyndere og familier med børn (3 dage på ski, kun én fridag)

Winterberg er beliggende i midten af det store skiområde i Sauerland. Området er det nærmeste og største skiområde fra Danmark - det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen. Det ligger i en højde af 850 meter og byder på mere end 30 velholdte pister.

Winterberg er, for Slagelse skiklub, nu en godt afprøvet destination som har overrasket mange medlemmer positivt og har hvert år været en stor succes.

Winterberg ligger ca. 80 km vest for Kassel og ca. 700 km fra Slagelse. Området henvender sig primært til nybegyndere og let øvede - men selvfølgelig også for alle andre.

Muligheder i området

Winterberg alpin center hedder Skiliftkarussell Winterberg. De har igennem de seneste år investeret i nyeste teknologi inden for snekanoner, så området bliver så snesikkert som muligt.

Området byder på 25 lifte og i alt 27 km pister fordelt på:

• 14 km let (grøn og blå)
  • 12 km mellem (rød)
  • 1,5 km svær (sort)
  • Heraf 14 belyste pister.

Der er også mulighed for langrend såfremt der er tilstrækkelig sne i terrænet.

Lifterne er åben mellem kl. 9.00–17.00

Desuden findes der kælkebakker, funpark og rullende skilift/bånd for de små.

Aktiviteter på turen

• Fredag eftermiddag ”Afterski” i baren.
  • Lørdag eftermiddag (kl. 16.00) – ”Klub arrangement”.
  • Lørdag eftermiddag ”Afterski” i baren.

Vi er indlogeret på Hotel Winterberg Resort.

Afhængig af hvor mange I rejser sammen vil I blive indlogeret i enten dobbeltværelse, dobbeltværelse med opredning eller i et familieværelse. Ønskes flere værelser pr. familie, opkræves gebyr på 350,- pr. værelse.

Alle værelser er med eget bad og toilet, TV m.m.

Hotellet har desuden egen pool og mulighed for solarium.

Turen tilbyder skiskole - alle 3 dage (fredag til søndag) i alderen fra 6 år og opefter.

Når skiskolehold skal sammensættes, vil der blive lagt vægt på børn/unge og voksne nybegyndere.

Ved tilmelding; oplys da jeres niveau (alder, nybegynder, hvor mange uger på ski som angivet på tilmeldingsblanketten)

• Børn under 12 år                   1.825,-
  • Voksenpris fra 12 år              2.125,-

Prisen inkluderer:

• 3 overnatninger(torsdag-søndag)
  • 3 x morgenmad (fredag-søndag), 2 x aftensmad buffet (fredag-lørdag) - Der vil være børnevenlige retter.
  • 3 dages liftkort
  • 3 dages skiskole
  • Klub arrangement.

Der er mulighed for at udvide opholdet med en dag i hver ende. Spørg ved tilmelding.

Der er mulighed for aftenskiløb, dette er dog ikke inkluderet i liftekortet.

Frokost afholdes for egen regning.

Infoaften

Der bliver afholdt en infoaften inden turen. Nærmere info følger efter tilmelding.

Ski- og støvleleje

Leje af ski kan arrangeres i samarbejde med hotellet. Oplys venligst ved tilmeldingen om I ønsker at leje ski og støvler og vi vil være behjælpelig med at få det booket. I afregner selv med udlejer under opholdet.

Pris på leje er for:

• Voksne: 39,- Euro
  • Børn: 25,- Euro

• Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at besvare spørgsmål om påstigningssted, bus/kørselv, skiskole, tom-sengstillæg, hyttekammerater, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
  • Sidste frist for tilmelding er 24. november 2017.

Turen udbydes kun som kør-selv tur.

Klubben står ikke for koordinering/samkørselsaftaler eller lignende. Samkørselsaftaler kan evt. arrangeres på skiklubbens Facebook side.

Udrejse

Der kan tjekkes ind på hotellet torsdag d.8. marts fra kl. 16.00 (sen indtjekning er mulig)

Udtjekning søndag d.11. marts kl. 10.00 (Hotellet stiller et rum til rådighed for omklædning og bagage).

Ulrik Sams
Tlf. +45 2026 3079