Mine fordele

Hvad er fordelen ved en skiklub frem for at rejse med et rejseselskab? Vi herunder opstillet nogle af de fordele, du får som medlem og rejsende.

Klubånd

I skiklubben kan du få mere ud af dit skiløb, hvad enten det er alpin, langrend, freeride eller snowboard. Vi er en af Danmarks største skiklubber, og vi arrangerer årligt mange forskellige skirejser til kendte destinationer i Europa.

Stemningen på klubbens ture er i særklasse, alle er sammen på tur. Det er individuelt hvor social den enkelte ønsker at være, der er plads til alle på klubbens ture.

Vi arrangerer skirelaterede aktiviteter i Danmark både i og uden for skisæsonen.

Skirejser til konkurrencedygtige priser

Klubben bygger på frivillig arbejdskraft, og er derfor en non-profit organisation. Vi har derfor mulighed for, at holde omkostningerne nede og tilmed tilbyde instruktion på alle ture.

Klubben arrangerer skirejser til dig og din familie. Det betyder for dig, at du slipper for bøvlet med selv at stå for det hele, og du for alvor kan nyde din aktive ferie i Sverige, Norge, Tyskland, Østrig eller Frankrig.

Når du bruger din vinterferie med os garanterer vi en fantastisk skirejse med fællesskab og glæden ved skiløb i højsædet.

Klubben favner en bred skare af medlemmer, og tilbyder derfor også mange forskelligartede ture. Herunder bl.a.: gletsjertur, pigetur, klubmesterskabstur, børnetur, uge 7-tur til både Sverige og Østrig, offpiste-ski i St. Anton, forårsski i Norge og flere til.

Skiskole og undervisning i højeste kvalitet

Der hvor skiklubbens skirejse adskiller sig fra de gængse rejsebureauer, er vores undervisning. Som en fast del af skirejserne, tilbyder vi skiskole på alle niveauer. Vi bruger kun uddannede instruktører, så din udvikling på skiene er sikret!

Vi har i klubben en stor stab af yderst kompetente instruktører. Alle vores instruktører har enten en autoriseret uddannelse eller er i et aspirantforløb under kyndig vejledning af en eller flere uddannere.

Løbende nyhedsformidling

Skiklubben sender nyheder ud via forskellige online medier samt vores trykte klubblad Skinyt.

Nyhedsformidlingen indeholder information om klubbens aktiviteter, skirejser, sponsorer og ikke mindst de beretninger, som medlemmerne sender til redaktionen fra deres oplevelser med klubben.

Læs de seneste nyheder på forsiden af hjemmesiden eller på vores facebook side.

Læs de seneste Skinyt her.

Rabatter

Du kan benytte dig af specielle rabatter hos klubbens sponsorer og samarbejdspartnere

Dansk Skiforbund og forsikring

Som medlem af skiklubbe bliver du automatisk meldt i Dansk skiforbund, som blandt sørger for en forsikring af alle klubben medlemmer via Dansk Idræts Forbund (DIF) på alle klubbens ture.

Se mere om forsikringen her: www.idraettensforsikringer.dk/idrætsrejse

Alle spørgsmål vedrørende medlemskab kan rettes til medlem@dinskiklub.dk