Tilmelding / Booking af skirejse

Tilmeldingen / bookingen af skirejsen kan kun ske på skikklubbens hjemmeside når man er logget ind. Alle der skal med på vores skiture skal tilmelde sig via booking systemet inklusive turledere, instruktører og andre frivillige. Dette er for at sikre at:

• man er medlem af klubben og har betalt kontingent
  • man er med på deltagerlisten i tilfælde af at man kommer ud for en ulykke på turen og vores forsikring skal dække
  • vi kan benytte afkrydsningssystemet i det nye medlemssystem.

Sådan tilmelder du dig og din familie (Hovedprofil og underprofiler)

1. Du skal nu logge ind med din e-mail og password. Husk at sætte flueben i "forbliv logget på" ved indlogning.
  2. Vælg den skirejse du ønsker at tilmelde dig. Af siderne fremgår det om tilmelding kræver medlemskab samt hvor mange ledige pladser der er og hvor mange ledige pladser der er tilbage.
  3. Tryk "Tilmeld begivenhed"
  4. Der kommer nu et vindue hvor du skal hvilke personer fra din familie der skal tilmeldes. Vælg dem ved at sætte flueben ud for dem. Tryk "forsæt".
  5. Du blive bu bedt om at indtaste tillægsoplysninger for hvert medlem. Hvis der i tillægsspørgsmålet står at kun Hovedprofilen skal svare sættes der en "-" i feltet for alle underprofilerne da felterne skal udfyldes med noget.
  6. Du kan nu se en oversigt over hvem der er tilmeldt og depositumsbetalingen
  7. Tryk "Bekræft bestillingen"
  8. Når du har bekræftet skal du betale depositummet* for tilmeldingen. Sæt flueben i "accepteret betingelser" og tryk "Gennemført betaling".
  9. Vigtigt: Du/I er først tilmeldt når du har gennemført betalingen !!!!.

*Du kan enten betale med det kreditkort der allerede er tilknyttet din profil eller et andet hvis du ønsker det.

Depositum

Der skal betales et depositum for hver deltager på alle ture. Depositummet er normalt kr. 1.500 eller maximalt 50% af turens pris. Depositumsbeløbet fremgår af tilmeldingen.

Turledere, Instruktører og andre frivillige

Turledere, og andre frivillige (f.eks. madmor/far) skal på samme måde som alm. deltager tilmelde sig turene (specielle vilkår gælder).

Instruktører bliver tildelt ture af instruktørudvalget hvorfor de bliver tilmeldt turene af en administrator. Såfremt en instruktør ønsker at medtage sin familie på en skitur skal han/hun tilmelde sig på lige vilkår med andre medlemmer og betale depositum og turpris. Hvis medlemmet efterfølgende bliver udtaget til at være instruktør på turen vil medlemmet modtage sit depositum tilbage og skal ikke betale turpris.

Når du har booket

Dine profiloplysninger (og dine underprofiloplysninger) er nu tilgængelige for din turleder i systemet sammen med de tillægsoplysninger du har angivet ifm. tilmeldingen f.eks.

• antal tom-sengstillæg
  • lejlighedsstørrelse
  • bustransport
  • hvem I evt. ønsker at bo sammen med
  • tilmelding til skiskole
  • andet (afhængigt af turen)

Hvis det er nødvendigt med yderligere information til turlederen kan du tage kontakt via e-mail til denne.

Du vil via medlemssystemet modtage en opkrævning på restbeløbet inklusive tom-sengstillæg etc for dig og dine underprofiler ca. 1 måned før sidste tilmeldingsfrist. Restbetalingen skal være betalt inden sidste tilmeldingsfrist på turen.

Betaling på andre måder

Skirejser betales med betalingskort i systemet. Det er muligt at benytte det betalingskort der allerede er tilknyttet profilen eller vælge at betale med et andet. Der gives IKKE dispensation til at betale for skiture på anden måde.