Geilo, Uge 2 , Norge

10. januar - 14. januar
10. januar kl. 17:00 til 14. januar kl. 12:00
Bakkestølvegen 80
Bakkestølvegen 80, 3580 Geilo, Norge
Vis på kort
Geilo, Uge 2 , Norge

Uge 2, 2018
10. januar kl. 17.00 -14. januar kl. 12.00

Hele 3 dage på ski med aktiviteter og konkurrencer for alle i de norske alper.


Denne gang er det 3 besøg i Geilo, hvilket har vist sig at være en STOR succes fra de foregående år. Stedet byder på alm. ski, langrend eller snowboard. Den service de tilbyder er langt over der man vil forvente at få sådan steder. For ikke at glemme hytterne, der er af meget høj standard samt masser af plads og udstyr til familien samt dem man kan komme til at bo sammen med. I år er vi tilbage i de super gode hytter, som næsten ligger helt ud til pisterne, så vi kan ski-in og ski-out. Alle pisterne blive dagligt klargjort så en ny dag snildt kan begynde for alle aldre store som små kan få det optimal underlag at stå på.

Mellem Oslo og Bergen ligger den intime og traditionsrige by, Geilo – mellem de høje fjelde. Beliggenheden gør, at vejret er bedre end på nogle af de øvrige destinationer i Norge, og derfor kan du/i være sikker på god sne under din skiferie i Geilo. Dette er et meget populært skisted for familien, nybegynder samt øvede. Der er simpel hen mulighed for alt hvad der har med sne at gøre. Der er med tiden blevet optaget flere film der oppe bl.a. "Far til fire i senen".


Muligheder i området

Langrend

220 km løjper fordelt ud på 50 km i dal/skovterræn og 170 km i fjeldterræn. Både krævende og lette ruter, bl.a. 10 km rundtur om Ustedalsfjorden - velegnet til børnefamilier. På fjeldløjperne passerer man flere hytter, hvorfra der er servering. Derudover findes der en 5 km lysløjpe.

Der er mulighed for at stå alpint, snowboard og langrend samt leje kælk m.m. Geilo har 39 pister og ca. 36 km langrend, så der er masser af plads til alle. Om torsdagen er pisterne åbne til kl. 20.00 og om fredagen til kl. 15.30 men der arbejdes på at have åbent op til to timer mere i et lille område omkring hvor vi bor. Lørdag lukker pisterne kl. 15.30.

Pister

 • Grøne 10 stk.
 • Blå 9 stk.
 • Røde 15 stk.
 • Sorte 5 stk.

Kapacitet

 • Liftkapacitet: 23.000 pers/time
 • Lift i alt: 26
 • Slæbelifter: 14
 • Stolelifter: 12

Børnene har deres egen junior snowpark i det populære børneområde med egen lift. Der er masser af aktiviteter, blandt andet kælkeaften og et stort snowboardland. Der er ligeledes mulighed for “safari” på snescooter.

Geilo tilbyder ski under solen på alle løjper, og de har ry for at der for det meste er godt med sol.


Aktiviteter på turen

Mini-OL

I mini-OL kan alle børn under 10 år deltage. Det afholdes lørdag efter frokost, og der er flotte præmier til alle.

Portbane

Det vil være muligt at træne i og prøve vores egen portbane.

Klubmesterskabet

Klubmesterskabet i Geilo 2018 er desværre aflyst.


Indkvartering

Vi bor meget tæt ved liftene, ski-in og ski-out. Det er den modsatte side af hvad vi var sidste år og helt nede i bunden, så det er nemt at komme til sin hytte. Ønsker man ikke at bo sammen med andre, kan dette også lad sig gøre, med en tillægs-pris på DKK 950 pr. seng. Hytterne er 6-, 10- eller 12-mands hytter.

I får besked på e-mail om hvilket hus I skal bo i samt hvor det ligger, hvem I skal bo sammen med og hvilke liftkort i modtager deroppe.

I huset findes der ovn, opvaskemaskine, tørreskab m.m. Det er ikke-ryger, og der vil blive fyldt op med det antal personer, som det er beregnet til.

Vi har hytterne fra torsdag morgen og frem til afrejse lørdag aften kl.20.00


Skiskole

Læs mere om vores Skiskole undervisning.

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med.

På turen vil der i alt være ni timers undervisning fordelt ud på de tre dage turen varer. Der er undervisning til alle, som ønsker det. Det betyder for dig, at uanset om du aldrig har stået på ski før eller om du er meget øvet skiløber, så har vi et hold, der passer til dit niveau. Vi vægter også undervisningen af børn meget højt, og tilbyder skiskole for børn med fokus på læring og leg fra 5 år og opefter.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne.

Skal dit barn i skiskole? Så kan du hjælpe os ved at printe og udfylde vores kontaktkort til børnene hjemmefra. Her finder du kontaktkortet.

Ønsker du undervisning på snowboard, bedes du angive det. 


Rejseplan

Turen kommer til at foregå i siddebusser fra Larsens Busser, men husk at begrænse sig i sin oppakning da pladsen er trang i bussen, da vi er mange der skal afsted. 

Afrejse

Vi kører fra Slagelse busterminal onsdag aften og der vil være opsamling følgende steder.

 • Slagelse busterminal
 • Ringsted, Out-let centeret
 • Herlev S-togsstation
 • Helsingør, ved færgen

Ankomst til destination

Vi ankommer til Geilo torsdag morgen ca. kl. 08.00.

Hvis der er nogle ting der ikke helt er faldet på plads så spørg. I vil desuden få en helt masse info i bussen og inden afrejsen. Der vil IKKE være morgenmad ved ankomst, da vi får udleveret vores hytter ved ankomst.

Hjemrejse

Vi rejser hjem fra Geilo lørdag aften kl. ca. 20.00, med hjemkomst søndag formiddag. Vi er på de samme pladser i busserne som ved udrejse, da busserne ikke kører de samme steder. Det er på eget ansvar at alt dit udstyr kommer med på den rigtige bus og plads.

Der vil være mulighed for afsætning på:

 • Helsingør, ved færgen
 • Herlev Station
 • Ringsted, Out-let centeret
 • Slagelse busterminal

De nøjagtige rejsetider fås i rejseprogrammet, som udsendes ca. 8 dage før afrejse.


Priser

Priserne er: Med bus (DKK) Kør-selv (DKK)
Alpin Voksne 2.595,- 2.100,-
Alpin under 16 år 2.450,- 1.750,-
Alpin 0-7 år 1.895,- 1.350,-
Langrend 1.995,- 1.350,-
Tomsengstillæg 950,- 950,-

Prisen inkluderer:

 • Transport
 • Ophold i klassisk træhytte allerede ved ankomst
 • Undervisning i hold (til alle dem der ønsker det)
 • Liftkort i 3 dage
 • Masser af sne
 • Internet
 • Slutrengøring

I kan finde flere informationer om på hjemmesiden: http://www.geilo.no/


Liftkort

For at holde prisen på turen nede skal I selv betale depositum på NOK 50,- pr. liftkort når I henter dem. I får naturligvis depositummet retur når I afleverer kortet tilbage. Grunden til depositummet ikke er medregnet i turprisen er at ikke alle får afleveret det retur, så det koster klubben op til NOK 3.000 for ikke-returnerede liftkort. På mailen I få tilsendt inden vi tager afsted vil der stå mere info om dette.


Tilmelding

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk.

 • Hvis du ikke er medlem skal du først melde dig ind i klubben. Se her hvordan.
 • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
 • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind i højre side og gennemføre tilmeldingsformularen samt betaler depositum på DKK 1.500,- pr. tilmeldt person.
 • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at besvare spørgsmål om påstigningssted, bus/kørselv, skiskole, tom-sengstillæg, hyttekammerater, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
 • Sidste frist for tilmelding er 1. januar 2018

Restbetaling

Du vil via medlemssystemet modtage en opkrævning på restbeløbet ca. 1 måned før sidste tilmeldingsfrist.


Kontakt

Turleder
Johnny Sjøgreen
Tlf: 27293993
E-mail: [email protected]

Tilmeldingsfrist:

9. januar 2018 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet