Hafjell, Uge 5, Norge

28. januar - 4. februar
28. januar kl. 07:00 til 4. februar kl. 08:30
Hafjell Alpincenter
Hundervegen 122, 2636 Øyer, Norge
Vis på kort
Hafjell, Uge 5, Norge

Uge 5, 2018

NORGES POWDER
I år med SPECIELT fokus på de mindste skiløbere og hyggen.

En hel uge for kun 4.350 – inkl. transport, hytte, liftkort og skiskole.


Området

Powder i Hafjell

Denne tur vil i år have ekstra fokus på børnefamilier. Derfor er det primære fokus at børnene får undervisning i år. Det betyder at der er undervisning for børn 3 – 5 år, som kan undvære deres forældre hver formiddag på eget hold. Børn begynder, letøvet og øvet fra 5 år vil få undervisning hver formiddag efter niveau, og for voksne er det nybegyndere og let øvede, som får undervisning. Begyndere har undervisning hele den første dag.

Alpin

Det olympiske område er super til alpint skiløb for alle niveauer. Der er både korte og lange pister, og sværhedsgraden rummer alle kategorier.  Der er også mulighed for pukkelpist løb og dejlig offpiste løb (næsten på pisten)! De seneste år har vi været så heldige at hele Hafjell har været indhyllet i POWDER.

Langrend
Denne tur er absolut også for langrendsløbere da Hafjell er et helt fabelagtigt område til dette, og med gondolliften er det blevet endnu lettere at være langrendsløber her. Vi vil på denne tur gerne slå et slag for langrendsløberne, og håber at mange vil tilmelde sig, så der kan laves nogle fælles ture.

Der er dejlig aftenhygge i gode norske hytter, som alle ligger i glideafstand fra pisterne. I de senere år er området blevet udbygget meget. Nu er der ved børneområdet en dejlig stor legeplads, som er klar til de mindste. Se mere på www.hafjell.no hvor hytterne også kan ses.

AFTERSKI – onsdag aften – er et sikkert hit, hvor der også er skiskole hygge – det er absolut et besøg værd. Det er blevet en super hyggelig tradition.


Priser 2018

Uge-tur         Voksen o. 16 år                   DKK 4.350
                      Ung 8 – 16 år                      DKK 4.150
                      Børn u. 8 år og langrend    DKK 3.150
 


Indkvartering

Indkvartering i 8-personers og i 12 pers Hafjellgrenda hytter. I år ligger alle hytterne dør om dør. Det betyder at vi håber på god hygge mellem hytterne og at børnene har rig mulighed for at lege sammen, også efter skiløb. I hytterne er der opvaskemaskine, komfur, ovn osv.  Mad medbringes, men ikke i for store mængder og pakkes forsvarligt. Husk vi ”kun” er af sted i en uge.


Skiskole

Læs mere om vores skiskoleundervisning.

Når du rejser med Din Skiklub, er undervisning inkluderet i prisen. Din udvikling på ski er vores kernekompetence. Vi har altid vores egne engagerede og dygtige instruktører med. På denne tur er det primære fokus i skiskolen børnene og letøvede voksne.

På turen vil der være 15 timers undervisning fordelt ud på de seks dage turen varer. Der er undervisning til alle som ønsker det, både børn og voksne. Det betyder, at vi har hold i skiskolen, der passer til alle niveauer i familien.

Vi vægter især undervisningen af børn meget højt, og tilbyder skiskole for børn med fokus på læring og leg fra 5 år og opefter.

Fokus på denne tur er børnene. Derfor kan børn mellem 3-5 år blive passet om formiddagen, mens der er skiskole.

Derudover tilbyder vi port træning en af dagene. Her kan du prøve kræfter med at køre i porte.

Når du melder dig til turen, bedes du angive det niveau, du mener du og din familie hører til på. Læs mere om skiskoleniveauerne.

Ønsker du undervisning på snowboard, bedes du angive det. 


Rejseplan

Udrejse

Afgang søndag den 28.januar 2018 om morgen kl. 07.00 fra Klubhuset v/Vesthallen, Slagelse. Vi samler op i Ringsted, Herlev st. og Helsingør.

Hjemrejse

Turen slutter lørdag, hvor busserne kører fra Hafjell kl. 20.00 og er i Slagelse søndag d. 4. februar 2018 om morgen omkring kl. 8.30.


Tilmelding

Tilmelding forudsætter medlemskab af Dinskiklub.dk.

  • Hvis du ikke er medlem skal du først melde dig ind i klubben. Se hvordan under "Bliv Medlem".
  • Vigtigt: Sørg for at din og alle dine underprofilers navn, adresse, fødselsdag, tlf., e-mail etc. er opdateret inden du tilmelder jer.
  • Du tilmelder dig og din familie (underprofiler) ved at logge ind i højre side og gennemføre tilmeldingsformularen samt betaler depositum på DKK 1.500,- pr. tilmeldt person.
  • Du bliver i forbindelse med tilmeldingen bedt om at besvare spørgsmål om påstigningssted, bus/kørselv, skiskole, tom-sengstillæg, ski eller langrend. Disse skal besvares for hver deltager.
  • Sidste frist for tilmelding er 19. december 2017.

Restbetaling

Du vil via medlemssystemet modtage en opkrævning på restbeløbet ca. 1 måned før sidste tilmeldingsfrist.


Turleder

Henriette Hasselbalch
Tlf. +45 2846 0440
E-mail: [email protected]

Tilmeldingsfrist:

21. januar 2018 kl. 23:59
Tilmeldingsfristen er overskredet