Instruktørdag 2018

25. august kl. 09:00 til 26. august kl. 10:00
Instruktørdag 2018

Kære instruktører

Som i sikkert ved eller har hørt, har vi i instruktørudvalget iværksat nogle projekter, som skal udvikle os som undervisere.
Den første del af dette var i Geilo, hvor 16 instruktører deltog i sparring og feedback på hinandens undervisning, samt en masse gode snakke om undervisning af skiløbere i aftenen.

Den næste del af dette bliver en hyggelig instruktørweekend lørdag d. 25. august (og søndag d. 26. august) 2018.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og meld jer til instruktørdagen her.

Der er kun planlagt program lørdag d. 25. august, men vi sørger for mulighed for overnatning til om søndagen.
Dagen er tænkt som et alsidigt arrangement, hvor vi både får rørt benene, hjernen og selvfølgelig afslutter med en hyggelig grill aften i sommervarmen.

Vi vil rigtig gerne finde en spejderhytte i et naturskønt område et sted på Sjælland, som er nemt at komme til både med offentlig transport og bil.
Vi kan evt. koordinere samkørsel via vores facebookgruppe ”Frivillige i Din Skiklub”.

For at vi kan få en indikation af, hvor mange af jer der kan deltage lørdag d. 25. august, er det vigtigt, at I melder jer til arrangementet via hjemmesiden lige så snart I ved, I kan deltage.
Når vi har en nogenlunde indikation af deltagerantal, vil vi hurtigst muligt melde ud præcis hvor vi holder arrangementet. Uanset vil der være mulighed for overnatning for dem som har lyst eller brug for det.

Det koster 100 kr. at deltage og der vil være forplejning lørdag og morgenmad søndag.

Indholdet på instruktørdagen bliver nogenlunde som følger:

• 09:00 Ankomst
  • 09.30 Fysisk aktivitet og teambuilding
  • 10.30 Workshop om opvarmning på ski
  • 13.00 Frokost inkl. Omklædning
  • 14-17.00 (Denne del af programmet er endnu udarbejdelse, men noget i denne retning)
    • Inspiration til børneundervisning og redskaber
    • Inspiration til din undervisning – forskellige foki – begynder, letøvede, øvede og eksperter.
    • Case om differentieret undervisning
  • 17.00 Øl
  • 18.00 Aftensmad

Medbring:

• Træningstøj og sko
  • Papir og kuglepen
  • Alpinmanual (hvis du har)

Har du spørgsmål eller inputs til programmet for instruktørdagen, kontakt da meget gerne Natacha på 61692284 eller Jesper på 28302088.

Vi lægger os i selen for at skabe en brandgod dag for alle instruktører, og vi glæder os meget til at se jer alle sammen lørdag d. 25. august.

Flere informationer følger.

De bedste hilsner fra Instruktørudvalget.

Tilmeldingskrav

Holdkrav: Instruktør