Sådan bliver du medlem

VIGTIGT: Lad være med at vente med at melde dig ind i klubben til dagen før sidste tilmeldingsfrist for en skitur.

Freeride DM

Hvis du tilmelder dig til klubben fordi du ønsker at deltage i Freeride DM 2018 er det vigtigt at du i fornavnsfeltet under "bliv medlem" efter dit fornavn skriver "Freeride DM".

Indmelding

Indmelding af første medlem i husstanden (Hovedprofilen)

1. Gå til "Bliv medlem" øverst til højre på siden.
  2. Udfyld alle informationer og tryk flueben i "jeg er ikke en robot" samt i "accepter betingelser" og herefter "Opret"
  3. Du modtager herefter en e-mail hvor du skal bekræfte din oprettelse.
  4. Din oprettelse skal herefter godkendes af medlemsadministratoren*.
  5. Ifm. godkendelsen vil du modtage opkrævning af kontingent som skal betales med det samme. Du kan se de udestående fakturaer på din profil nederst på "Oversigten". Klik på den ubetalte og vælg "betal faktura".*
  6. Samtidig med at du betaler kontingent skal du tilknytte et betalingskort til din profil til fremtidig opkrævning af kontingent samt betaling af skiture.

*Administratoren modtager dagligt kl. 12.00 en oversigt fra medlemssystemet over nyoprettede profiler der skal godkendes. Du vil hurtigst muligt derefter modtage godkendelse.

Sådan melder du din familiemedlemmer i samme husstand ind (Underprofiler)

1. Når du har modtaget godkendelse af dit medlemskab kan du nu tilføje dine familiemedlemmer som underprofiler. Dette gøres i din profil oversigt i venstre side under "Tilføj underprofiler".
  2. Husk at tilføje mobil tlf. samt sekundær e-mail til alle underprofiler så de kan modtage sms'er og nyheder fra klubben.
  3. Hver underprofil skal ligeledes godkendes af medlemsadministratoren.
  4. Du logger herefter ind på dine underprofiler ved at logge på din hovedprofil og skifte til dine underprofiler ved at klikke på deres navn øverst til højre hvor dit navn står med hvid skrift på sort baggrund.
  5. Ifm. godkendelsen vil underprofilen modtage opkrævning af kontingent som skal betales med det samme.
  6. Du kan se de udestående fakturaer på underprofilen nederst på "Oversigten". Klik på den ubetalte og vælg "betal faktura".*
  7. Samtidig med at du betaler kontingent skal du tilknytte et betalingskort til din profil til fremtidig opkrævning af kontingent samt betaling af skiture. Det er nemt at tilføje det betalingskort der allerede er tilknyttet din hovedprofil.

Fletning af allerede oprettede medlemmer

1. Hvis et eller flere familiemedlemmer allerede er medlem af klubben kan man søge om fletning med denne under "anmod om fletning".
  2. Fletteanmodningen skal godkendes af en administrator.

Om manglende betaling af kontingent

*Hvis du efter medlemsoprettelse ikke inden 14 dage og før en evt. skirejse du er tilmeldt betaler det opkrævede kontingent vil du blive udmeldt og afmeldt turen du måtte være tilmeldt. Kontingentet skal være betalt da du ellers ikke vil være omfattet af skiklubbens forsikring.

Betaling på andre måder

Kontingent, skiture og produkter fra webshoppen betales med betalingskort via medlemsprofil. Der gives IKKE dispensation til at indbetale på anden måde.